Lehdet


Lue tuorein

Rautalampilehti

Rautalampilehti, kansikuva Ilmestynyt 5.9.2023
Lue tuorein

Suonenjokilehti

Suonenjokilehti, kansikuva Ilmestynyt 19.9.2023
Lue tuorein

Viikkolehti

Viikkolehti, kansikuva Ilmestynyt 26.9.2023

Savon Salama tarjoaa paikallista paikallisille, ihmisiltä ihmisille. Nykyajan mediamyrskyn keskellä perinteinen paikallislehti antaa hetken rauhoittua, ja keskittyä siihen mitä ympärillä oikeasti tapahtuu, niihin tärkeisiin asioihin, ihmisiin.

Rautalampilehti

Rautalammin aluetta palvelee Rautalampi-lehti, joka tarjoaa alueen asukkaille ja yrityksille monipuolisen ja ihmisläheisen julkaisun lähes jokaiselle vuoden kuukaudelle. Lehdestä löytyy artikkeleita paikallisista ihmisistä, yhdistyksistä ja yrityksistä. Siitä löytyvät myös kunnalliset tiedotteet. Lehti jaetaan sekä Rautalammille että Suonenjoelle, kattaen koko kunnan alueen. Rautalampi-lehti on ilmestynyt jo vuodesta 2007.

Ajankohtaista!

Seuraava Rautalampilehti ilmestyy tiistaina 5.9. Pestuumarkkinoiden merkeissä! Lehdellä on myös suurjakelu, ja se jaetaan Suonenjoen ja Rautalammin lisäksi myös Konnevedellä, Tervossa ja Vesannolla.

Suonenjokilehti

Vastinparina Rautalampilehdelle on Suonenjoki-lehti, joka ilmestyy myös lähes joka kuukausi, antaen Suonenjoen kaupungin ja sen alueen asukkaille ajankohtaista tietoa paikallisista tapahtumista ja ihmisistä. Lehti jaetaan sekä Rautalammille että Suonenjoelle, kattaen koko kunnan alueen. Lehti on ilmestynyt vuodesta 2018.

Viikkolehti

Paikallislehtiä täydentää Viikkolehti, joka noin kahdesti kuussa kertoo ajankohtaiset tapahtumat ja ilmiöt. Viikkolehdellä on usein myös erityisteemoja, painottuen esimerkiksi hyvinvointiin, tai tuleviin juhlapäiviin. Viikkolehti jaetaan Rautalammin ja Suonenjoen taajama-alueille, sekä paikallisista marketeista Viikkolehti löytyy nippujakeluna. Teemalehdillä on usein myös laajempi jakelualue, tästä tarkempaa tietoa löydät Mediakortista! Lehti on ilmestynyt vuodesta 2020.

Ajankohtaista!

Seuraava Viikkolehden teemalehti ilmestyy tiistaina 26.9. ja teemana on "Hyvinvointi: Virkisty ja kaunistu". Tämä erikoispainos jaetaan Suonenjoen ja Rautalammin taajamien lisäksi myös Kuopion ja Siilinjärven omakoti- ja rivitaloihin. Lehti jaetaan myös yrityksiin!